Image
LKT-ABONNEMENT

LKT-abonnement – helt uden rente, gebyr og udbetaling!

 

Klinikken er medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere (LKT) – og har derfor mulighed for at tilbyde dig finansiering af din nye tandprotese, så det ikke er en økonomisk belastning for dig at få ordnet dine tænder.

 

Ingen renter og gebyrer

Med et LKT-abonnement kan du få en ny tandprotese med det samme og betale tilbage i mindre portioner over tid. Det bedste ved det hele er, at det er uden meromkostninger. Du betaler:

  • 0 kr. i rente
  • 0 kr. i gebyr
  • 0 kr. i udbetaling

 

Du betaler kun tandprotesens pris

Vælger du at finansiere din tandprotese med et LKT-abonnement, betaler du kun det, protesen koster, men fordeler udgifterne over det antal måneder, som passer dig.

Få f.eks. en tandprotese til 10.000 kr. og betal tilbage over 20 måneder.
Den månedlige ydelse vil være kr. 500 og de samlede kreditomkostninger er kr. 0.
Samlede betaling: kr. 10.000.
 ÅOP er 0,0 %

 

Hvor meget kan du låne

Du kan ansøge om et lån på op til kr. 40.000, og tilbagebetale over 3-36 måneder. Du kan finansiere alle typer tandproteser og behandlinger med et LKT-abonnement, også selv om du modtager tilskud fra kommunen.

 

Lad os hjælpe dig med din ansøgning

Her på klinikken hjælper vi dig med din ansøgning. Husk blot at medbringe billedlegitimation (kørekort eller pas) og sygesikringsbevis, så sender vi ansøgningen af sted med det samme. Når ansøgningen er sendt af sted, får du svar inden for 10 minutter. Klinikken modtager samtidig lånedokumenterne på mail, som så skal underskrives af dig, før lånet træder i kraft. Lånet bliver udbetalt til klinikken, og du afdrager hver måned det aftalte beløb.

 

Hør mere om dine muligheder for finansiering

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finansiere din nye tandprotese, så ring til os på telefon 55 77 30 40 eller kig forbi klinikken.