Image
Vi tilbyder

Vi tilbyder alle former for tandproteser

 

Tandproteser i Næstved

Hos Næstved Tandteknik laver vi alle typer tandproteser. Både de enkle og mere komplicerede. Vi laver alt fra aftryk til prøver og tilpasning af din tandprotese. Hvad enten du selv kommer til os eller har fået en henvisning fra din tandlæge, laver vi altid en grundig undersøgelse og behandlingsplan. Det er vigtigt for os, at vi i den indledende samtale får talt om dine ønsker, og hvad dine muligheder for behandling er, så du ved, at du er i trygge og professionelle hænder. Ønsker du i første omgang blot en snak om dine muligheder og en pris på behandlingen, er en sådan konsultation gratis og uforpligtende.

 

Få en naturtro tandprotese

Under din behandling afsætter vi god tid til personlig rådgivning og vejledning, så du er med i hele processen og ved, hvad der foregår. Efter den indledende undersøgelse tager vi et aftryk, så vi kan påbegynde din behandling. Du skal forvente at komme på klinikken mindst fem gange, før den endelige protese er klar.  Undervejs skal der laves registreringer og prøver af bidforholdene, ligesom det rent udseendemæssige også bliver prøvet og bygget op i samarbejde med dig - så protesen bliver som du ønsker.  Vi anvender akryl – og nogen gange stål - til fremstilling af din tandprotese og bruger naturligvis kun certificerede materialer. Udformningen af protesen tager sigte på at opnå et naturligt udseende, og for at understrege dette, er det muligt at lave individuelle karakteristika, som eksempelvis fyldninger, streger og farver på tænder og tandkød, så det matcher udseende og dine evt. øvrige naturlige tænder.

 

Tilpasning og efterjustering

Vi anbefaler, at din tandprotese bliver efterset én gang årligt, og du skal regne med at den ca. hvert andet år skal tilpasses, da mundforholdene ændrer sig, i takt med at gummerne bliver mindre, og tænderne slides. Det er selvfølgelig altid individuelt, men du skal påregne, at din tandprotese skal skiftes ca. hvert 7. år, fordi den bliver slidt.

 

Vi kan komme til dig

Har du ikke mulighed for at komme til os på klinikken, kan vi komme til dig og foretage behandling på stedet. Ring til os på telefon 55 77 30 40 for at høre mere eller aftale en tid. Vi arbejder ud fra klinikken i Næstved, men har også mange patienter fra Vordingborg og omegn